viernes, 18 de diciembre de 2009

ELS ERRORS GRANS I TONTOS DE LA HISTORIA!!! 1ª PART

Quins foren alguns errors de la nostra historia!? I per que no dir-ho els errors tontos que marquen i que de vegades no ixen a la llum!!!
Pos aquestos son alguns eixamples:

ELS ERRORS GRANS I TONTOS DE LA HISTORIA!!!


1 . En 1853 John Coffee va construir la presó en Dundalk, Irlanda. Va quedar en fallida en el projecte i es va convertir en el primer pres de la seva pròpia presó.

2 . El "home de l'any" en 1938 segons la revista TIME era Adolfo Hitler.
3 . "No ens agrada com sonen, i la música de la guitarra esta passant de moda" van dir els de Decca Recording Company en 1962 al rebutjar als Beatles.
4 . En un memorandum intern de Western Union en 1876 van escriure el següent després que Alexander Graham Bell els va oferir vendre'ls els drets per al telèfon: "Aquest 'telèfon' té moltes coses en la seva contra com per a ser seriosament considerat un mitjà de comunicació. L'aparell no té cap valor per a nosaltres".
5 . "640 Kb -de memòria- han de ser suficients per a qualsevol"... Bill Gates en 1981 .
6. Peter Archer de 47 anys d'edat va ser arrestat per córrer per un carrer en Melbourne, Austràlia, però va ser deixat lliure quan la policia va saber que venia fugint d'una funerària on un doctor l’havia pronunciat oficialment mort.
7. Les marmotas (o mongooses), aquests petits mamífers Asiàtics famosos per matar cobres, van ser dutes pels agricultors de Hawaii para tractar de controlar la població de rates, però se'ls pasa un petit detall. Les marmotas són animals diürns i les rates són animals nocturns. Avui dia, les marmotes són considerades en Hawaii una plaga, quasi tant com les rates.

8. L'emperador en la cadira elèctrica. A l'agost de 1890 un presoner va ser executat en la cadira elèctrica. Aquesta va ser la primera execució que es va fer per aquest mètode. Quan l'Emperador Menelik II de Abisinia (Etiòpia avui) es va assabentar, va encarregar tres cadires elèctriques als Estats Units. L'únic problema va ser que, a l'arribar l'enviament, va descobrir que necessitaven electricitat per a funcionar (Abisinia encara no contava amb aquest avanç). Com l'emperador era molt inspirat aviat li va trobar la solució.Una d'elles com el seu propi tron imperial.

9. En 1879 va ser introduïda en Estats Units una substància per a tractar l'addicció a la morfina: la cocaïna.

Aixi prodria estar escribint molt de text, pero crec que mos fem una idea de com a anat el mon hasta aquest moment, no us preocupeu fare una segona part recopilant molta mes informacio...
Espere que vos aja agradat!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

creo que tambien fue hitler nominado para el nobel de la paz.
eso si que es fuerte!!!
por cierto muy buen post!!!

ricardo dijo...

no cregues es cert, e trobat aquest blog:
http://nobelprize.org/nomination/peace/nomination.php?action=show&showid=2609

i en ell esta altra pagina que certifica el que es deveres:
http://www.moonlanding.es/?p=106