lunes, 21 de diciembre de 2009

CURIOSITATS D'EMPRESES, PRODUCTES E INVENTS!!!

Curiositats d'Empreses, Productes i Invents





1 . L'encenedor es va inventar abans que els llumins.( sense comentaris )
2 . El 23% de les fallades en les fotocopiadores en el món estan causades per persones que s'asseuen damunt i es fotocopien el cul. ( ai aqueixos culs!!!)
3 . La majoria dels pintalabios contenen escames de peixos. (mare s'acabe el pintar-me els llavis)
4 . La coca-cola era originalment verda. (però com el color no pegava la van pintar de negre)
5 . American Airlines va estalviar $ 40.000 en 1987 eliminant una oliva de cada amanida que va servir en primera classe. ( i ací ens queixem de la crisi, doncs li llevem el cafè a tots els politicos i estalviar)
6 . El paper alumini es fa de blocs d'alumini solgut. El bloc s'allisa amb un corró fins que es converteix en una lamina prima. Per a acabar, es passen dues capes de paper alumini al mateix temps per un corró d'acer polit. Els costats que van estar en contacte amb el corró queden brillants, mentre que els costats interns adquireix un acabat opac. ( doncs ja ho sabem)
7 . Els Kisses de Hershey es diuen asi doncs la maquina que els fa sembla estar besant la banda. (millor que besen això que altra cosa no?)
8 . En 1944, un assistent de laboratori en la companyia 3M va vessar una química experimental en les seues sabates tennis. Va tractar de rentar-los però no va poder. Les setmanes van passar i va notar que la part de les seues sabates on va caure la química estaba neta mentre la resta de la sabata s'embrutava. Els investigadors de 3M, qui havien tractat de trobar algun ús pràctic per a aquesta química, es van adonar que era un protector de teles ideal, i així va nàixer el Scotchguard. (?)
9 . No molt despres de introduir els hot dogs als jocs de baseball dels Gegants de Nova York, el concessionari Harry Stevens va notar que quan els afeccionats prenien de les seues ampolles de refresc, havien de llevar la seua vista del joc per un moment. Stevens sabia que en l'era dels egipcis antics la gent prenia per unes canyes huecas, i va pensar que alguna cosa així serviria durant un joc de baseball. Així que va contractar a un fabricant de paper perquè enrotllara alguns popotes (pajillas, straws) amb el paper i va començar a incloure'ls amb cada refresc que va vendre. Açò va incrementar les seues vendes, i va fer dels popotes una part permanent de la cultura Nord-americana. (????)
10 . La Dra. June A. Carroll d'Indi, Califòrnia, en Estats Units vivia en un estret de carretera particularment perillós, i en 1912, va pintar una línia d'aproximadament una milla enmig del camí per a ajudar als automobilistes a quedar-se en el seu costat dret del camí. A la Comision d'Autopistes de Califòrnia li va agradar tant la idea que va pintar línies enmig de cada camí pavimentat en l'estat. Així van nàixer les divisions de les carreteres. (i qui va ser? Doncs una dona com no?)
11 . En 1930 la llanda de Coca-cola ja estava inventada, no obstant això ha estat molts anys sense utilitzar-se ja que en els seus començaments no inspirava molta confiança beure una mica que la gent no podia veure. Durant molts anys l'envàs habitual del refresc ha estat la famosa ampolla de vídrio. ( I si fueramos mes llests seguiríem fent el mateix)

No hay comentarios: