lunes, 12 de octubre de 2009

CRITS CONTRA ZAPATERO AL INICI DEL DESFILE DEL 12 DE OCTUBRE!!!

'arribada de Zapatero ha estat acollida amb xiulets i esbroncades de part del públic que assisteix a la desfilada i que ha proferit crits de "fora, fora" i "Zapatero dimissió". Crits que s'han reproduït ja amb els Reis aquests després d'interpretar-se l'himne nacional.

http://www.youtube.com/watch?v=TO2mBEkf_n8

Molta gent es sent identificada al saber que estem en crisis gran part de España, i aixi ho an demostrat hui al desfile de les les forces armades, acollint a Zapatero, com d'alt fica.
Però en la meua opinio es molt facil fer-ho aixi, i no ajudant i revindicant les causes que molta gent com jo portem al cap d'avant amb iniciatives de moltes maneres, que pot ser no a tots agraden, per aixo estem en democracia!!!
Entonces que fem? esperar a vore a ZP i xiularli? en aixo no aconseguim molt mes del que ja estem fent, pero si cadascun agafara i apoyara les iniciatives que estan portanse a cap fariem molta mes força que uns xiulits.
En aço no demane que tinga que ser la meua iniciativa la que tot el mon tinga que apoyar, pero si que la gent sibolucre en aquestes iniciatives que la gent fa per a tot el mon, i no per a eis mateixa.
I ja per acabar, vos avise que al llarg de aquesta semana portare en d'avant una nova iniciativa, que ja no sera nomes per el meu poble en concret, si no per a portar al cap d'avant una iniciativa contra la politica de ZP a l'hora de portar aquesta crisis en la que vixquem.
Espere la vostra ajuda per a que ixca en d'avant, i dir que tambe la ficare en marxa per el facebook i el tuenti.
Com sempre dic tota ajuda es poca.
Gracies.




No hay comentarios: